Hotel-Café Restaurant Centraal
Waar de gast centraal staat

KERSTMENU 2017

Amuse van de chef

xxxxxxxx

Assiette van gravad lax,Hollandse garnalen en gerookte forel met whiskysaus

of

Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing

of

Drie soorten wildpate met cumberlandsaus

xxxxxxxx

Wildbouillon

xxxxxxxx

Champagne spoom met citroen-sorbetijs  [+7,50]

xxxxxxxx

Tongscharfilet  met rivierkreeftensaus

of

Tournedos met gebakken bospaddenstoelen

of

Duo van hertenbiefstuk en wildzwijn biefstuk met rode Portsaus

xxxxxxxx

Kaasplankje [+8,50]

xxxxxxxx

Petit grand dessert

xxxxxxxx

54,50

Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben wij een 4-gangen kindermenu:

Cocktail met vers fruit

xxxxxxxx

Tomatensoep

xxxxxxxx

Kipfilet of kabeljauwfilet

xxxxxxxx

Grand dessert

24,50

Menu