Hotel-Café Restaurant Centraal
Waar de gast centraal staat

KERSTMENU 2018

Amuse van de chef

xxxxxxxx

Tonijn tartaar met Wakame en langzaam gegaarde kalfshaas begeleid door een zacht tonijn-citroen mayonaise

of

Carpaccio van ossenhaas met pecorino,truffelmayonaise,pijnboompitjes en spekjes

of

Proeverij van gerookte eendenborst,buideltje van gekonfijte eend en eendenlevermousse

xxxxxxxx

Overheerlijke cappuccino van rode biet geserveerd in een glas met paddenstoeltjes ,prei en knolselderij gegarneerd met een crumble van uitgebakken spek

 

xxxxxxxx

Scroppino van wodka ,limoen en Prosecco

xxxxxxxx

Gegrilde griet met bearnaisesaus

of

Tournedos met rode wijnstroop en pompoen

of

Hertenfilet meteen mousseline van knolselderij en witte chocolade

xxxxxxxx

Anjer van Tête de moine geserveerd op gekonfijte prei met truffelolie kletsenbrood

xxxxxxxx

Variatie van overheerlijke nagerechten in kerstsfeer

xxxxxxxx

57,50

Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben wij een 4-gangen kindermenu:

Cocktail met vers fruit

xxxxxxxx

Tomatensoep

xxxxxxxx

Kipfilet of kabeljauwfilet

xxxxxxxx

Grand dessert

24,50