Hotel-Café Restaurant Centraal
Waar de gast centraal staat

KERSTMENU 2019

Amuse van de chef

xxxxxxxx

Gerookte zalm bonbon met rivierkreeftenstaartjes en kerrie mayonaise

of

Carpaccio van ossenhaas met rucola-pesto ,Parmezaan en naar keuze eendenleverkrullen

of

Combinatie van wildpate ,gerookte wildzwijnham en eendenborst

xxxxxxxx

Bos paddenstoelensoep

xxxxxxxx

Champagne-spoom met citroensorbet [suppl. 6,50 ]

xxxxxxxx

Grietfilet met kreeftensaus

of

Tournedos met naar keuze pepersaus of stroganoffsaus

of

Hertenbiefstuk met kastanje champignons en truffel jus

xxxxxxxx

Frans kaas plateau [ suppl. 8,50 ]met daarbij 10 jaar oude rode Port [ suppl. 12,50 ]

xxxxxxxx

Feestelijk kerst dessert

57,50

——————

Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben wij een 4-gangen kindermenu:

Cocktail met vers fruit

xxxxxxxx

Tomatensoep

xxxxxxxx

Kipfilet of visfilet

xxxxxxxx

Feestelijk kerst dessert

24,50