Hotel-Café Restaurant Centraal
Waar de gast centraal staat

Activiteiten

De RandstadRail ligt op loopafstand vanaf het hotel. Den Haag Centrum is hiermee binnen 10 minuten te bereiken. Ook Zoetermeer en Rotterdam zijn bereikbaar via deze lightrailverbinding.

Familiepark Drievliet: een leuke dagbesteding voor jong en oud.
Het ligt op 3,4km van het hotel, en is goed te bereiken via de Westvlietweg.

Madurodam is de kleinste stad van Nederland. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Nederlandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning.

Alles waar Nederland beroemd om is, is op schaal 1:25 tot in het kleinste detail nagebouwd.

De Vlietdagen is een jaarlijks terugkerend evenement in September waarbij in Leidschendam en Voorburg verschillende (gratis) activiteiten plaatsvinden. De Vlietdagen worden traditioneel afgesloten met een vlootschouw en vuurwerk.

In Den Haag is altijd wat te doen: kunst, cultuur, attracties, strand, winkeltjes, bioscopen, en nog veel meer. Bekijk het Binnenhof, het Vredespaleis, Paleis Noordeinde, de Gevangenpoort, etc.

Duinrell biedt het hele jaar door familieplezier. Het Attractiepark Duinrell (apr.-okt.), het Tikibad (hele jaar door) te midden van de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed zorgen in ieder seizoen voor een spetterend dagje uit.

Het Damcentrum is het oude centrum van Leidschendam. Hier vind u gezellige en mooie plekjes langs het water, met sluisjes en ophaalbruggen, de Petrus en Paulus kerk en de Peperbus, en de damlaan.

Winkelcentrum Leidsenhage is ca. 180 winkels groot en grotendeels overdekt. Er zijn 3000 gratis parkeerplaatsen. Het winkelcentrum staat bekend om haar uitgebreide en veelal originele evenementenprogramma.